Државен натпревар по биологија

На Државниот натпревар по биологија кој се одржа на 9 мај во просториите на ПМФ - Скопје учествуваа ученици од прва и втора година од нашето училиште. Со овоено второ место се истакна ученичката Даниела Василеска од прва година под менторство на проф.Елизабета Николовска.

 bet slikai

Ученичките Ивана Цветкова , Ана Трајчева и Памела Дебарлиева од прва година под менторство на проф. Елизабета Николовска и ученикот Андреј Кодовски од втора година под менторство на проф. Евгени Ѓуров, по бројот на освоени бодови, добија пофалници за учество на натпреварот. Упатуваме честитки до сите ученици - учесници на овој натпревар.

Googlе Translate

Присутни

Денес419
Вчера556
Оваа недела3222
Овој месец5011
Вкупно594912

Во моментов присутни

5
корисници

Недела, 12 Јули 2020 18:44
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија