Државен натпревар по биологија

На државниот натпревар по биологија кој се одржа на 23 април на Природно математичкиот факултет во Скопје, ученикот Михаил Донев од I-1 клас го освои второто место, а ученикот Антонио Јованов од I-4 клас третото место.

 prva

Честитки за учениците од прва и втора година кои учествуваа на овој натпревар и добија пофалници и дипломи за учество.

Одговорен професор: Елизабета Николовска

Googlе Translate

Присутни

Денес361
Вчера386
Оваа недела2094
Овој месец10926
Вкупно527902

Во моментов присутни

5
корисници

Петок, 28 Февруари 2020 19:34
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија