Резултати од спортски натпревари

Во прво полугодие од учебната 20018/19 година нашето училиште СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ постигна завидни резултати во рамките на училишниот спорт.

1
2
3
4
5
6
1/6 
start stop bwd fwd

 

Футсал екипата во женска конкуренција го освои првото место на ниво на Општина и Зона Велес.

Кошаркарите го освоија првото место во Лига системот на општинско ниво и прво место на Зона Велес.

Одбојкарките го освоија првото место на ниво на Општина и Зона Велес.

Прво место Општина Велес и второ место на Зона го освоија ракометарите.

Екипата во Кошарка женски го освои првото место на ниво на Општина и второ место Зона Велес.

Прво место на Општина и трето место на Зона се пласираа женската ракометна екипа.

Второ место на Општинско ниво и Зона Велес го освоија одбојкарите .

Второ место на Општина Велес го освои екипата на футсал во машка конкуренција.

Актив по спорт

 

Googlе Translate

Присутни

Денес532
Вчера496
Оваа недела2608
Овој месец7890
Вкупно735556

Во моментов присутни

4
корисници

Петок, 14 Мај 2021 21:43
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија