ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС НА ТЕМА „ЏИНОТ – НЕИСЦРПНА ИНСПИРАЦИЈА НА МИНАТИТЕ, СЕГАШНИТЕ И ИДНИТЕ ГЕНЕРАЦИИ“

По повод патрониот празник на ООУ „Ј.Х.К. – Џинот“ – Велес, беше распишан литератирен конкурс на тема „Џинот – неисцрпна инспирација на минатите, сегашните и идните генерации“.

1

 

Прво место освои ученикот Михаил Павлов од 2-4 клас за поезија напишана на француски јазик, под менторство на професор Љубица Темелковска.

 

 

Одговорeн професор, Љубица Темелковска

Googlе Translate

Присутни

Денес82
Вчера121
Оваа недела513
Овој месец3376
Вкупно1058433

Во моментов присутни

1
корисници

Четврток, 21 Септември 2023 13:58
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија