РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ПО ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК

На 22 февруари 2020 година, во ООУ „Гоце Делчев“ од Неготино, беа спроведени Регионалните натпревари „Олимпијади 2020“ по француски јазик во три категории: основно образование, средно образование – класична гимназија и билингвални паралелки и натпреварот во пишан состав: „Кажи ми 10 збора“.

На „Олимпијади 2020“ за категорија средно образование – класични гимназии, нашата ученичка Тамара Трајановска од трета година го освои првото место и продолжува на Државниот натпревар во Скопје.

Професор – ментор, Билјана Миланова

Googlе Translate

Присутни

Денес178
Вчера493
Оваа недела3204
Овој месец2250
Вкупно544240

Во моментов присутни

7
корисници

Недела, 05 Април 2020 09:10
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија