Регионален натпревар по англиски јазик

На регионалниот натпревар по англиски јазик, во организација на ЕЛТАМ МК, кој се одржа на 18.4.2021 нашето училиште успешно се претстави и ги постигна следните резултати:

1

Прва година:

Миа Трајковска – второ место (Соња Трајчева)

Јованче Тончов – второ место (Христина Леова)

Втора година:

Елена Карова – прво место (Соња Трајчева)

Цветанка Чичевалиева – трето место (Соња Трајчева)

Трета година:

Лилјана Ристова – прво место (Филимена Костова)

Андреј Делиманчев – второ место (Филимена Костова)

 

Горди на нашите ученици кои се пласираа на државен натпревар, им посакуваме многу успех.

Googlе Translate

Присутни

Денес410
Вчера590
Оваа недела410
Овој месец14305
Вкупно774797

Во моментов присутни

4
корисници

Понеделник, 26 Јули 2021 18:14
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија