Обуки за наставници

Нашето училиште на 02. 02. 2016 ќе аплицира во рамките на Клучната Акција 1, Мобилност на наставен кадар во програмата Еразмус+. Според развојниот план на училиштето и идентификуваните приоритети по евалуацијата на училиштето, Гимназија Кочо Рацин ги предлага следните обуки:

 

    • Како вашето училиште да стане меѓународно?

http://www.euneoscourses.eu/?p=120

    • Градење ефективни односи и менаџирање на конфликти

http://www.erasmuspluscourses.com/building-efficient-relationships-and-effective-conflict-management.html

    • Иновативни пристапи во учењето

http://www.itc-international.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=286:innovative-approaches-to-teaching&catid=56:eu-projects&Itemid=290

    • Идентификувај го скриениот талент во училница!

http://dorea.org/seminar/identify-the-hidden-talent-in-your-classroom.50.html

    • Учење математика и природни науки со таблети

http://www.euneoscourses.eu/?p=88

Бројот на учесници за секоја од обуките е 2. Пополнете ја следната апликација до 29. 01. 2016 и испратете ја на мејл Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Апликацијата превземете ја со клик на превземи

Googlе Translate

Присутни

Денес358
Вчера425
Оваа недела2879
Овој месец6782
Вкупно858208

Во моментов присутни

5
корисници

Недела, 16 Јануари 2022 19:39
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија