Анкета за ученици за потребите на проектот newWERD од областа на наука, технологија, инжинерство и математика (STEM)

Драги ученици, ве молиме одговорете ги прашањата во оваа анкета.

Ова истражување ќе биде Колекција на информации за потребите на учениците од 15 до 18 годишна возраст во областа на науката, технологијата, инженерството и математиката за потребите на проектот newWERD.

Ви благодариме за соработката!

Анкета

Googlе Translate

Присутни

Денес324
Вчера386
Оваа недела2057
Овој месец10889
Вкупно527865

Во моментов присутни

8
корисници

Петок, 28 Февруари 2020 18:07
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија