Анкета за ERASMUS обуки

Според планот за работа на училиштето и во оваа учебна година СОУ Гимназија Кочо Рацин ќе аплицира во програмата Еразмус со проект во КА1 - мобилност на наставен кадар со краен рок за аплицирање е 2.2.2018. Сите заинтересирани наставници може да се пријават за обуките на следниот линк, но не подоцна од 26.01.2018 (петок).

Анкетата се пополнува на англиски јазик на следниот линк

Googlе Translate

Присутни

Денес224
Вчера385
Оваа недела1422
Овој месец9884
Вкупно698562

Во моментов присутни

3
корисници

Четврток, 25 Февруари 2021 13:47
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија