Меѓународно училиште со европски стандарди и димензии на образование

Во периодот 01.06.2017 - 31.05.2018 нашето училиште СОУ “Гимназија Кочо Рацин” од Велес, Македонија го реализираше проектот Еразмус + во клучната акција 1- мобилност на училишен кадар.

1

 

Називот на проектот е “Mеѓународно училиште со европски стандарди и димензии на образованието". Во рамките на дисеминација на резултатите, наставниците кои учествуваа на структурираните обуки ги споделија своите искуства на Европската електронска платформа за учење EPALE. Текстот може да се проследи на следниот линк:

 

https://ec.europa.eu/epale/en/node/73710 

 

 

 

Googlе Translate

Присутни

Денес367
Вчера386
Оваа недела2100
Овој месец10932
Вкупно527908

Во моментов присутни

6
корисници

Петок, 28 Февруари 2020 19:48
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија