Анкета за ERASMUS+ обуки

Според планот за работа на училиштето и во оваа учебна година СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ ќе аплицира во програмата Еразмус+ со проект во Клучната акција 1 - Мобилност на наставен кадар со краен рок за аплицирање 5.02.2019 година. Сите заинтересирани наставници може да се пријават за обуките со пополнување на анкетата на следниот линк, но не подоцна од 28.01.2019 (понеделник).

1

 

Анкетата се пополнува на англиски јазик на следниот линк

 

 

 

 

 

 

 

 

Googlе Translate

Присутни

Денес487
Вчера594
Оваа недела487
Овој месец14209
Вкупно636260

Во моментов присутни

7
корисници

Понеделник, 28 Септември 2020 17:47
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија