ДИСЕМИНАЦИЈА НА ОБУКАТА ОД МАЛТА

На 8 февруари 2019 година, во СОУ Гимназија „Кочо Рацин“ се одржа дисеминација на обуката од Малта во рамките на проектот Еразмус +: – Подобрување на методологијата за изучување на странските јазици во пракса, денес (Spice up your teaching methodology in practice today).

1
2
1
2
1/2 
start stop bwd fwd

 

Пред колегите кои беа заинтересирани, се изврши презентација од оваа обука од страна на професорките по стрнски јазици: Љубица Темелковска и Мимоза Костоска.

 

Googlе Translate

Присутни

Денес11
Вчера435
Оваа недела1006
Овој месец1451
Вкупно973157

Во моментов присутни

1
корисници

Четврток, 06 Октомври 2022 00:48
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија