АПЛИКАЦИЈА ЗА УЧЕСТВО НА МОБИЛНОСТ ПРЕКУ ПРОЕКТИ ВО ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+ ВО УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА

Почитувани наставници,

СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ во учебната 2021/2022 година, во рамките на програмата Еразмус+ реализира шест проекти во клучната акција за стратешки партнерства за размена на добри практики во училишното образование и клучна акција мобилности на наставен кадар, кои во своите предвидени активности вклучуваат краткорочни размени (обуки) за наставници и ученици.

1

Заинтересираните наставници ќе можат да аплицираат за придружба на група ученици при реализација на краткорочна размена во рамките на проектите во програмата Еразмус+.

Сите заинтересирани наставници може да го пополнат Формуларот за аплицирање само еднаш најдоцна до 18.02.2022. Потребната документација ќе биде дополнително побарана од страна на комисијата за прегледување на документите.

АПЛИКАЦИЈА

Googlе Translate

Присутни

Денес151
Вчера373
Оваа недела2047
Овој месец4121
Вкупно956992

Во моментов присутни

3
корисници

Сабота, 13 Август 2022 16:25
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија