Пријава за учество на ученички размени и мобилности во рамките на програмата Еразмус+ во учебната 2021/22

Почитувани ученици и родители,

СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ во учебната 2021/2022 година, во рамките на програмата Еразмус+ реализира четири проекти во клучната акција за стратешки партнерства за размена на добри практики во училишното образование, кои во своите предвидени активности вклучуваат краткорочни размени (обуки) за ученици.

Заинтересираните ученици ќе можат да аплицираат за учество на една од претстојните обуки во рамките на проектите од програмата Еразмус+ за учебната 2021/2022 година.

1

Сите заинтересирани ученици може да го пополнат Формуларот за аплицирање само еднаш најдоцна до 25.02.2022 година. Документацијата ќе биде дополнително побарана од страна на комисијата за прегледување на документите.

Некомплетен формулар за аплицирање и документација нема да биде предмет на разгледување.

АПЛИКАЦИЈА

Googlе Translate

Присутни

Денес27
Вчера155
Оваа недела866
Овој месец316
Вкупно1040540

Во моментов присутни

3
корисници

Сабота, 03 Јуни 2023 05:48
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија