Еразмус

naslovna

Во периодот од 27.01.2019 до 1.02.2019 година, во Reggio Calabria во Италија се одржа обука на тема „Digital Paidea“. На обуката наставниците од нашата Гимназија заедно со наставниците од Полска и Италија ги разменија своите искуства и знаења...

Повеќе: Учество на наставници на обука - „Digital Paidea“ во Reggio Calabria, Италија

naslovna

„New WERD – Нов начин на истражување и развој во наставата“ е проект во Програмата Еразмус+ координиран од СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ од Велес. Проектот претставува стратешко партнерство за размена на добри практики помеѓу четири училишта

Повеќе: ОБУКА ВО РОМАНИЈА ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ „NEWWERD – НОВ НАЧИН НА ИСТРАЖУВАЊЕ И РАЗВОЈ ВО НАСТАВАТА“

naslovna

Според планот за работа на училиштето и во оваа учебна година СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ ќе аплицира во програмата Еразмус+ со проект во Клучната акција 1 - Мобилност на наставен кадар со краен рок за аплицирање 5.02.2019 година. Сите заинтересирани наставници може да се пријават за обуките со пополнување на анкетата на следниот линк, но не подоцна од 28.01.2019 (понеделник)....

Повеќе: Анкета за ERASMUS+ обуки

 

naslovna

Во рамките на Програмата Еразмус + и проектите во кои зема активно учество и нашето училиште, на 6 декември 2018 година, беше одржана дисеминација на искуствата и знаењата стекнати на обуката одржана во Прага – Чешка...

Повеќе: ИНОВАТИВНИ ПРИСТАПИ ВО НАСТАВАТА

Страница 4 од 12

Googlе Translate

Присутни

Денес375
Вчера580
Оваа недела955
Овој месец11734
Вкупно756326

Во моментов присутни

4
корисници

Вторник, 22 Јуни 2021 19:14
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија