Еразмус

 

naslovna

Во рамките на Програмата Еразмус + и проектите во кои зема активно учество и нашето училиште, на 6 декември 2018 година, беше одржана дисеминација на искуствата и знаењата стекнати на обуката одржана во Прага – Чешка...

Повеќе: ИНОВАТИВНИ ПРИСТАПИ ВО НАСТАВАТА

naslovna

Учесници на краткорочна размена во рамките на проектот findNANO во Италија 15-22 февруари 2019 се...

Повеќе: РАЗМЕНА НА УЧЕНИЦИ ПРЕКУ ПРОЕКТИ ВО ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+

naslovna

СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ е учесник во проектот “Mystery lies in QR coding and decoding“ во Програмата Еразмус+, во клучната акција – стратешко партнерство за размена на добри практики, заедно со три други средни училишта од: Полска, Романија и Турција...

Повеќе: ПРОЕКТ ЕРАЗМУС+ Mystery lies in QR coding and decoding

naslovna

СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ во учебната 2018/2019 година, во рамките на програмата Еразмус+, реализира два проекти...

Повеќе: РАЗМЕНА НА УЧЕНИЦИ ПРЕКУ ПРОЕКТИ ВО ПРОГРАМАТА ЕРАЗМУС+

Страница 5 од 12

Googlе Translate

Присутни

Денес380
Вчера580
Оваа недела960
Овој месец11739
Вкупно756331

Во моментов присутни

5
корисници

Вторник, 22 Јуни 2021 19:29
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија