Еразмус

naslovna

СОУ Гимназија „Кочо Рацин“ – Велес распишува конкурс за дизајнна лого за Проектот „Мрежа за иновативен развој на НАНО воучилиштата“...

Повеќе: КОНКУРС за идејно решение на лого за Проектот „findNANO“

naslovna

Во рамките на програмата Еразмус+ во оваа учебна година СОУ „Гимназија Кочо Рацин “ продолжува да учествува со два проектa...

Повеќе: Еразмус проект

naslovna

Во периодот 01.06.2017 - 31.05.2018 нашето училиште СОУ “Гимназија Кочо Рацин” од Велес, Македонија го реализираше проектот Еразмус + во клучната акција 1- мобилност на училишен кадар...

Повеќе: Меѓународно училиште со европски стандарди и димензии на образование

naslovna

"newWERD - нов начин на истражување и развој во наставата" е проект во програмата Еразмус+ координиран од СОУ “Гимназија Кочо Рацин” од Велес. Проектот претставува стратешко партнерство за размена...

Повеќе: Обука во Македонија "Алтернативна енергија и климатски промени" во рамките на проектот newWERD

Страница 6 од 12

Googlе Translate

Присутни

Денес374
Вчера580
Оваа недела954
Овој месец11733
Вкупно756325

Во моментов присутни

3
корисници

Вторник, 22 Јуни 2021 19:09
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија