Еразмус

naslovna

На 6 јули 2018 година во просториите на Гимназија „Кочо Рацин“ се реализираше дисеминација на...

Повеќе: Дисеминација на обуката СТЕАМ од програмата Ерзмус+

naslovna

„New WERD – Нов начин на истражување и развој во наставата“ е проект во програмата Еразмус координиран од СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ од Велес. Проектот претставува стратешко партнерство за размена на добри практики помеѓу четири училишта...

Повеќе: Обука во Португалија во рамките на проектот newWERD – “Нов начин на истражување и развој во...

naslovna

Во знак на благодарност за успешната досегашна соработка со СОУ Гимназија Кочо Рацин, CMS (Друштвото на математичари на Кипар) покани претставник од училиштето на мултипликативен настан во рамките на Еразмус+ проект math-GAMES...

Повеќе: Еразмус+ проект, math-GAMES

naslovna

Сите заинтересирани наставници може да се пријават за обуките...

Повеќе: Анкета за ERASMUS обуки

Страница 7 од 12

Googlе Translate

Присутни

Денес377
Вчера580
Оваа недела957
Овој месец11736
Вкупно756328

Во моментов присутни

3
корисници

Вторник, 22 Јуни 2021 19:23
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија