Меѓуетничка интеграција

naslovna

Планираните активности во годишната програма за учебната 2015/2016 година по мајчин јазик во рамките на проектот Меѓуетничка интеграција во...

Повеќе: Меѓуетничка интеграција во образованието

naslovna

Продолжија активностите во рамките на проектот Меѓуетничка интеграција во образованието, така што на 18 февруари дваесеттина ученици од...

Повеќе: Меѓуетничка интеграција

Googlе Translate

Присутни

Денес423
Вчера507
Оваа недела423
Овој месец13740
Вкупно807786

Во моментов присутни

6
корисници

Понеделник, 27 Септември 2021 19:11
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија