Државна матура

ИЗВЕСТУВАЊЕ

За да ги прегледате резултатите од приговорите од државната матура клик на повеќе.

Упатство за оние ученици на кои не им е прифатен приговорот, а сакаат да закажат увид во тестот, клик на повеќе

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат учениците од четврта година кои во рамките на државната матура ќе го полагаат предметот англиски јазик дека консултации и дополнителна настава за истиот ќе се одржат во период од 1 до 5 Јуни во 14 часот

Одговорен професор

Соња Трајчева

Се известуваат учениците од четврта година кои ќе полагаат државна матура и интерен испит по филозофија, консултации и дополнителна настава ќе се одржува од 01.06 до 05.06.2015 од 13:30h.

Одговорен професор:

м-р Пале Трпкова

 

Се известуваат учениците од четврта година дека оваа недела ќе има подготвителна настава по математика за државна матура секој ден од 10h.

Одговорен професор:

Мариче Лазаровска

Googlе Translate

Присутни

Денес246
Вчера385
Оваа недела1444
Овој месец9906
Вкупно698584

Во моментов присутни

4
корисници

Четврток, 25 Февруари 2021 15:06
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија