ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат учениците од четврта година кои во рамките на државната матура ќе го полагаат предметот англиски јазик дека консултации и дополнителна настава за истиот ќе се одржат во период од 1 до 5 Јуни во 14 часот

Одговорен професор

Соња Трајчева

Googlе Translate

Присутни

Денес403
Вчера462
Оваа недела1850
Овој месец7168
Вкупно612867

Во моментов присутни

2
корисници

Четврток, 13 Август 2020 21:56
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија