ИЗВЕСТУВАЊЕ

За да ги прегледате резултатите од приговорите од државната матура клик на повеќе.

Упатство за оние ученици на кои не им е прифатен приговорот, а сакаат да закажат увид во тестот, клик на повеќе

Googlе Translate

Присутни

Денес439
Вчера590
Оваа недела439
Овој месец14334
Вкупно774826

Во моментов присутни

3
корисници

Понеделник, 26 Јули 2021 19:45
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија