База на прашања од испитни предмети за државна матура

1

Материјалот за државна матура може да се превземе на следните линкови :

ИнформатикаМатематикаХемијаБиологијаИсторијаСоциологијаФизикаГеографијаФилозофијаАнглиски јазик.

Googlе Translate

Присутни

Денес404
Вчера507
Оваа недела404
Овој месец13721
Вкупно807767

Во моментов присутни

3
корисници

Понеделник, 27 Септември 2021 18:26
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија