Резултати од екстерното тестирање одржано од 29.02 - 03.03.2016 год повеќе

ПРИГОВОРИ за екстерното тестирање ќе може да се поднесуваат до 09.03.2016 год

OСНОВАНИ ПРИГОВОРИ се оние кои се однесуваат на технички грешки во задачата кои оневозможиле истата правилно да биде решена од ученикот.

НЕОСНОВАНИ ПРИГОВОРИ се оние приговори кои се субјективен став (на членовите на Комисијата, наставниците, родителите, учениците или други засегнати субјекти) за постигањата и знаењата на ученикот (во текот на наставата), како и забелешки за изученоста на материјалот, тежината на тестот, психичката состојба на ученикот и слично.

Googlе Translate

Присутни

Денес527
Вчера496
Оваа недела2603
Овој месец7885
Вкупно735551

Во моментов присутни

5
корисници

Петок, 14 Мај 2021 21:26
СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија