Настани

naslovna

На 25 април 2018 година ги заокруживме активностите кои ги спроведовме во рамките на проектот „Меѓуетничка интеграција на младите во образованието“...

Повеќе: Реализирани активности во рамките на проектот „Меѓуетничка интеграција на младите во...

naslovna

Како посветени поддржувачи на ,,Целите на одржливиот развој“, Фондацијата за еколошка едукација објави дека на 20 Април 2018 година во Р. Македонија по седми пат ќе се одржи претстојниот ,,Светски ден на акција“. Еколошката акција се одржа...

Повеќе: Спроведена еколошка акција на тема „Разубавување на нашата Еко - училница со цветни насади“

naslovna

Во рамките на училишната размена помеѓу Велес и збратимениот град Шербур, Република Франција на 23 април годинава училишна делегација...

Повеќе: Училишна делегација од гимназијата „Сомаре“ од Шербур го посети Велес

naslovna

На ден 13.4.2018 година во училишната библиотека при СОУ „Гимназија Кочо Рацин“, се реализираше крводарителска акција –дарување на крв од страна на професорите и учениците од нашето училиште...

Повеќе: Крводарителска акција

Страница 4 од 54

Googlе Translate

Присутни

Денес143
Вчера429
Оваа недела1197
Овој месец5847
Вкупно290725

Во моментов присутни

2
корисници

Петок, 21 Септември 2018 14:27

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија