,,Гимназијалец”

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Во прилог можете да ги проследите нашите изданија:

ГИМНАЗИЈАЛЕЦ бр.1 – февруари 24

ГИМНАЗИЈАЛЕЦ бр. 2 – март 24

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: