Access

Размена на ученици

razmena ucenici

Е-дневник

e dnevnik

Математички лавиринт

mat lab

Googlе Translate

Огласна табла

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Од 12 до 16 април 2021 година ќе се реализира одбрана и презентација на проектната матурска задача. Распоредот може да се види тука.

Размена на ученици

Размена на ученици во Cordoba, Spain повеќе 

Размена на ученици во Plymouth, UK повеќе 

Размена на ученици во Lutraki, Greece повеќе 

Размена на ученици во Bratislava, Slovakia повеќе 

Размена на ученици во Strasbourg, France повеќе

Размена на ученици во Mardin, Turkey повеќе 

Размена на ученици во Cluj, Romania повеќе 

Присутни

Денес508
Вчера462
Оваа недела2364
Овој месец7394
Вкупно719901

Во моментов присутни

5
корисници

Петок, 16 Април 2021 21:30

РАСПОРЕД

   

   


Baner erazmus


Категорија: Натпревари

 • Државен натпревар на млади истражувачи

  naslovna

  На 21 април 2018 година во Струмица се одржа 54-от Државен натпревар на младите истражувачи од Р. Македонија . Нашето училиште учествуваше со двајца натпреварувачи...

   
 • Повторно најдобри

  kniga

  Нашето секојдневие,се повеќе, го карактеризира динамичниот живот исполнет со рокови,обврски, одговорности на професионален план. Се помалку...

   
 • НАТПРЕВАР ПО БИОЛОГИЈА

  naslovna

  На 15 февруари 2020 година, се одржа Општински натпревар по биологија, во просториите на ...

Категорија: Еразмус

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“- Велес

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија