Настани

 

naslovna

Учениците од IV година: Симона Тренчева, Драгана Кичукова, Бојан Јаневски, Цветанка Мирова и Јованче Џоневски, како и одговорниот предметен наставник д-р Бошко Караџов, на ...

Повеќе: Учество на Семинар за талентирани ученици на тема „ Демократијата и Собранието“

 

naslovna

Во рамките на едукативната Access програма за креативно учење на англиски јазик,а под покровителство на амбасадата на САД во Република Македонија, учениците од ...

Повеќе: Амбасадорот на САД, г-дин Џес Л. Бејли, во посета на Гимназијата

 

naslovna

Во Годишната програма за работа на Стручниот актив по македонски јазик и литература, покрај другите активности, планиравме ...

Повеќе: Примена на мултимедијална презентација на часот по предметот македонски јазик и литература

 

world flags people post

По овој повод Европскиот ден на јазиците секоја година се организираат низа настани, како низ ...

Повеќе: Европски ден на јазиците

Страница 35 од 54

Googlе Translate

Присутни

Денес411
Вчера209
Оваа недела1376
Овој месец4088
Вкупно276772

Во моментов присутни

5
корисници

Петок, 20 Јули 2018 20:03

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија