Настани

naslovna

Почетокот на 55.Рацинови средби започна на 14 јуни на планината Лопушник. Се одбележа 75 годишнината од смртта на поетот и борецот Коста Солев Рацин...

Повеќе: 55.Рацинови средби

naslovna

Учениците од II година при СОУ " Гимназија Кочо Рацин" -Велес реализираа дводневна едукативна екскурзија на релација:Велес-Св.Јован Бигорски-Вевчани-Охрид-Велес...

Повеќе: Екскурзија II година

naslovna

По повод Денот на сесловенските просветители, св.Кирил и Методиј, секоја година се доделува признанието Најдобар просветен работник. Добитници се наставници кои постигнале исклучителни резултати во својата педагошка дејност. Ова признание за добитникот претставува особена чест и обврска и во иднина да го оправда своето реноме...

Повеќе: ПРИЗНАНИЕ ЗА НАЈДОБАР ПРОСВЕТЕН РАБОТНИК

naslovna

Младите актери од Гимназијата „Кочо Рацин“, оваа година на Меѓународниот фестивал на аматерски театри во Кочани, настапија со претставите „Многу врева за ништо“ од В.Шекспир и „Адвокатот Патлен“...

Повеќе: Трудот закитен со награди на Меѓународниот фестивал на аматерски театри во Кочани

Страница 2 од 54

Googlе Translate

Присутни

Денес144
Вчера429
Оваа недела1198
Овој месец5848
Вкупно290726

Во моментов присутни

2
корисници

Петок, 21 Септември 2018 14:28

Распоред на часеви

raspored dzvonenje

СОУ„Гимназија Кочо Рацин“-Велес гимназија