Општинските натпревари во кошарка во машка и женска конкуренција

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Изминатата и оваа недела се одиграа општинските натпревари во кошарка во машка и женска конкуренција. Женската екипа на Гимназијата го освои првото место, додека машката екипа по стартната победа против ССОУ „Димитрија Чуповски”, во крајно интересен и неизвесен натпревар против ССОУ „Коле Неделковски“ го освои второто место. Честитки и аплаузи до сите ученици кои се вложија максимално, бранејќи ги гимназиските бои.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den