79 – години од ослободувањето на градот Велес

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

По повод прославувањето на 79 – годишнината од ослободувањето на градот Велес, делегација од Гимназијата ,,Кочо Рацин” положи свежо цвеќе на спомениците на нашите херои во Младинскиот парк и Спомен – Костурницата.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den