8 Март, Меѓународниот ден на жената

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Со прекрасните изработки создадени од вредните раце на нашите ученици упатуваме честитки на сите жени, мајки, припаднички на женскиот пол по повод 8 Март, Меѓународниот ден на жената

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: