Eколошка акција

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Преку собирање и складирање на непотребната хартија, учениците, професорите и техничкиот
персонал при СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес, ја реализираа еколошката акција и го
одбележаа Денот на пролетта под мотото „Во животот го добивате она што ќе го дадете“.
Да бидеме одговорни кон нашата околина и да ја подигнеме еколошката свест за подобрување
на условите во кои живееме и работиме е пораката што ја упатија учениците и професорите од
нашето училиште преку спроведената еколошка акција.

Одговорни професори: Елизабета Николовска и Силвана Илиева Печкова

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den