Екстерно Август

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Список на ученици кои треба екстерно да се тестираат во месец Август. Клик на повеќе

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den