Европска недела на мобилност

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email
По повод Европската недела на мобилност, на 21 септември во нашето училиште во фитнес и спортската сала бевме посетени од претставници на локалната самоуправа и претставници на фирмите „Еуро-Фарм“ и „Нестлè Адриатик д.о.о.е.л. Македонија” .
Искажуваме голема благодарност до „Еуро-Фарм“ и „Нестлè Адриатик д.о.о.е.л. Македонија” за донираните реквизити кои ќе бидат од голема корист за реализација на часовите по наставниот предмет Спорт и спортски активности.
Oдговорни професори:
Славчо Давитковски
Мартин Димов

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den