Европска недела на спортот

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Активностите по повод Европската недела на спортот продолжија со учество на нашето училиште во одбележувањето на „Ден без автомобили“.Заедно со градоначалникот на општина Велес, г-дин Марко Колев, претставници од општина Велес, пратеници и амбасадори, Гимназијалците уживаа во авантуристичкото искачување на ридот Вршник.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: