Хуманитарен базар 8 март

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Во пресрет на одбележувањето на Меѓународниот ден на жената, 8 Март, општина Велес организира хуманитарен базар во кој се вклучи и нашето училиште. Вредните раце на нашите Гимназијалци изработија прекрасни производи кои беа изложени на штанд поставен во холот на училиштето.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: