Изведба на претстава ,,Штрајкот на велешките Гимназијaлци” во Државното училиште за рехабилитација на деца и младинци со оштетен вид ,,Димитар Влахов” – Скопје

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Учениците од СОУ ,,Гимназија Кочо Рацин” во Државното училиште за рехабилитација на деца и младинци со оштетен вид ,,Димитар Влахов” – Скопје, повторно ја извдоа театарската претстава ,,Штрајкот на велешките Гимназијaлци”. Громогласниот аплауз и емоциите кај публиката ја потврдија успешната изведба на тестарската претстава.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den