Литературен конкурс „Мајка – мојата ѕвезда водилка“

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

По повод 8 Март, Меѓународниот ден на жената, Локалната библиотека „Гоце Делчев“ и Клубот на
писатели „Коста Солев Рацин“, распишаа литературен конкурс за учениците од основно и средно
образование на тема „Мајка – мојата ѕвезда водилка“.
Во категоријата за ученици од средните училишта, првата награда и припадна на ученичката
Елена Стојановска од 1-4 клас, ментор Весна Павлова. Пофалница и беше доделена на ученичката
Јана Пљокова, ментор Александра Стојановска. Наградите беа доделени во Медијатеката на
Локалната библиотека „Гоце Делчев“. Честитки за постигнатите успеси на нашите ученици!

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den