Меѓународната конференција на тема „Креирај го твоето место за растење“

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email
Во организација на Центарот за семејно и детско згрижување (КНОП), а во соработка со Првата детска амбасада „Меѓаши“, на ден 25.10.2023 година, во Скопје се одржа Меѓународната конференција на тема „Креирај го твоето место за растење“. На конференцијата учествуваа претставници од општина Велес, претставници и ученици од средните и основните училишта од градот. Нашето училиште го претставија Бранка Донева, педагог, Милка Петровски, професор и Ана Бошкова, претседателот на Училишната заедница.
Одржувањето на оваа конференција има за цел да помогне во споделувањето на знаењата, искуствата и најдобрите практики за спроведување на иницијативите посветени на децата.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den