Извештај за завршна сметка за 2017 година

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Извештај за завршна сметка за 2017 година СОУ Гимназија Кочо Рацин Велес

Извештајот може да се види на следниот линк

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den