52. РАЦИНОВИ СРЕДБИ

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

52. РАЦИНОВИ СРЕДБИ

На 5 ноември, во Градската библиотека „Гоце Делчев” во Велес, на свеченото отворање на 52. Детски Рацинови средби, беа доделени наградите од литературниот и ликовниот конкурс на тема: „Белите мугри во светлината на денот“.

Организациониот одбор, гран-при наградата од ликовниот конкурс ја додели на ученичката Елена Ивчева од II-1 клас, под менторство на професор Кристијан Тодоров.

Исто така ученичката и на литературниот конкурс доби пофалница во категоријата пофалени песни.

Честитки за нашата ученичка!

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: