ДИСЕМИНАЦИЈА НА ОБУКАТА ОД ПОРТУГАЛИЈА

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

ДИСЕМИНАЦИЈА НА ОБУКАТА ОД ПОРТУГАЛИЈА

На 8 мај 2019 година, во СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ се одржа дисеминација на обуката одржана во рамките на проектот Еразмус +, во Фаро – Португалија.

Пред колегите се изврши презентација на практичната примена на нови образовни ИКТ-апликации и алатки во наставата. Колегите, присутни на оваа дисеминација, научија како истите да ги применат на своите часови.

{besps}stories/ucebna2018_2019/portugalija/sliki{/besps}

 

Одговорни професори:

Гордана Саздова

Ангелина Додов

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den