EKO – АКЦИЈА

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

EKO – АКЦИЈА во СОУ „Гиназија Кочо Рацин“-Велес

По повод Светските денови на акција, во нашето училиште се одржа еколошка акција во која учествуваа ученици од втора и четврта година, заедно со одговорните професорки, Магдалена Сарагинова и Ели Неделковска. Беше собран, целиот отпаден материјал околу училишната зграда.Оваа акција е дел од програмата „Интеграција на еколошката едукација во македонскиот образовен систем“.

{besps}stories/ucebna2017_2018/eko_akcija/sliki{/besps}

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den