ФЕР РОДИТЕЛ – ФЕР ДЕТЕ

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

ФЕР РОДИТЕЛ – ФЕР ДЕТЕ

На ден 03.04.2018 година, во просториите на општина Велес се одржа Панел дискусија под мотото Фер родител – Фер дете, каде акцент се стави на улогата на родителите при воспитување на децата и влијанието на позитивниот пристап од страна на родителот.

{besps}stories/ucebna2017_2018/fer_rod/sliki{/besps}

 

Воведно излагање одржа г-ѓа Олимпија Гроздановска,претставник за детска заштита во УНИЦЕФ, потоа следуваше театарска претстава за позитивно родителство и на крај беше отворена панел дискусија каде што се разменија искуства на експерти, практичари и родители кои што дебатираа за дилемите и предизвиците на родителството.

Одговорeн професор: Љубица Темелковска

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: