Екскурзија II година

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Екскурзија II година

Учениците од II година при СОУ ” Гимназија Кочо Рацин” -Велес реализираа дводневна едукативна екскурзија на релација:Велес-Св.Јован Бигорски-Вевчани-Охрид-Велес.

 

Првиот ден беше посетен манастирот Св.Јован Бигорски ,а потоа прекрасните вевчански извори.

Вториот ден беше исполнет со прошетка по прекрасниот Охрид и неговите знаменитости.

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den