СПОРТСКА ПРОЕКТНА АКТИВНОСТ – ПЛАНИНАРЕЊЕ: II ДЕЛ

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

СПОРТСКА ПРОЕКТНА АКТИВНОСТ – ПЛАНИНАРЕЊЕ: II ДЕЛ

Уште еден одлично поминат викенд во организација и реализација на проектната активност – ПЛАНИНАРЕЊЕ на Активот по Спорт и Спортски активности.

Пешачењето во недопрената природа на масивот Јакупица со прекрасните пејсажи, чистиот планински воздух, највкусната природна вода наполнета од самите извори, разните игри, шеги и другарувањето помеѓу учесниците се мотив повеќе, а воедно и покана за повторна дружба на сите Гимназијалци – добронамерници кои сакаат да ги почуствуваат убавините на ова прекрасно место.

{besps}stories/ucebna2017_2018/planinarenje2/sliki{/besps}

 

АКТИВ ПО СПОРТ И СПОРТСКИ АКТИВНОСТИ

Реализатори: Зоран Јованов и Петре Петрушевски

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den