ИНТЕРАКТИВЕН КВИЗ ЗА ЕУ

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

ИНТЕРАКТИВЕН КВИЗ ЗА ЕУ

Запловете низ морето од факти за ЕУ, за да влезете на КВИЗОТ ЗА ЕУ кликнете ТУКА

Денес е 9 мај- Денот на Европа и Денот на победата над фашизмот.Оваа година се прославува и големиот јубилеј на 250 години од раѓањето на големиот Бетовен, творецот на химната на ЕУ. Во чест на Денот на Европа, Гимназијата Кочо Рацин од Велес подготви ИНТЕРАКТИВЕН КВИЗ ЗА ЕУ со кој може да ги проверите, но и проширите своите знаења за ЕУ.

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den