Известување

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Известување

 

{besps}stories/ucebna2017_2018/Pocetok/sliki{/besps}

 

Почитувани ученици,

 

Ве известуваме дека наставата во учебната 2018/2019 година ќе започне во понеделник (03.09.2018 год), од 07.30 часот.

 

 

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den