КОДЕКСИ ЗА ОДНЕСУВАЊЕ

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

КОДЕКСИ ЗА ОДНЕСУВАЊЕ

Наставата прeку далечинско учење, е формален вид на настава во периодот додека трае состојбата со пандемијата од Ковид 19, одобрен од Министерството за образование и наука.

Наставата прeку далечинско учење ќе се реализира во сите паралелки од прва до четврта година во училиштето.

Кодекс за однесување на ученици во услови на настава прeку далечинско учење можете да го симнете на следниот линк

Кодекс за однесување на родители во услови на настава прeку далечинско учење можете да го симнете на следниот линк

Кодекс за однесување на наставниците во услови на настава преку далечинско учење можете да го симнете на следниот линк

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den